Close
About

La mulți ani, 2018!

Dacă Crăciunul se sărbătorește în familie, ei bine, Revelionul este rezervat prietenilor. Este una dintre regulile “nescrise” pe care îmi place cel mai mult să o respect.

Puțin mai devreme, când se presupunea că dorm (niciodată nu reușesc să adorm la prânz în ultima zi din an), am început să fac un bilanț al ultimelor Revelioane și mi-am dat seama că de vreo 3-4 ani încoace numărătoarea inversă m-a prins alături de Ruxandra Ion, o fostă colegă din liceu și una dintre cele mai bune prietene ale mele.

Fie că petreceam într-un club sau într-o casă plină cu oameni necunoscuți, fie că eram acasă sau într-un pub, Revelionul a devenit o tradiție pentru noi, poate chiar fără să ne dăm seama.

1 ianuarie 2018 mă va prinde ghiciți unde? Tot alături de Ruxandra, care se pregătește intens pentru petrecere, preparând niște cocktailuri.

Chiar dacă moda SMS-urilor prin care părinții mei le urau toate cele bune celorlalți membrii ai familiei sau colegilor de la muncă a apus de ceva timp, frumusețea lor rămâne și astăzi. Așa că eu vă doresc să aveți parte de un an nou plin de bucurii, împliniri, experiențe noi, voie bună, veselie și nu în ultimul rând iubire!

La mulți ani!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram did not return a 200.